Om toplay

Værdier

Kan man virkelig sælge en klat maling med et twist? Svaret er enkelt - JA. Fordi…

toplays produkter er et udtryk for en holdning, for en tankegang og for et sæt værdier, som gennemfarver hele vores måde at tænke, udvikle og være i verden på.

Hos toplay tror vi nemlig på, at det giver mening, når vi præsenterer vores kunder for nye måder at se verden på. Vi tror på nye tankegange omkring de produkter, vi bruger i dagligdagen. Og vi tror på, at mennesker omkring os – lige som os selv - har en holdning til miljøet, til kvalitet og til bæredygtighed.

Bæredygtighed

Hos toplay stiller vi høje krav til indholdet i alle vores produkter. Alle anvendte materialer er miljøvenlige og nøje udvalgte, idet vi har en klar holdning til, hvordan produkter, som anvendes af børn, skal produceres. Vores krav til indholdet i toplays produkter ligger langt over gældende lovkrav for materialer til børn……

Hvem er vi?

toplay er en del af X Systems, som blev grundlagt i 2002 og har hovedsæde i Silkeborg. X Systems historie er en historie om at have en holdning til måden at drive virksomhed på og holde fast i den holdning hele vejen igennem. Det er fundamentet for den kraftige vækst, X Systems har oplevet stort siden starten i 2002.


Så du også?

Glitter Penne