Xaid - En håndsrækning til børn i nød

Hos toplay ser vi det som vores pligt at dele vores succes med det samfund, vi er en del af. Socialt engagement er med andre ord en del af vores værdigrundlag. Derfor afsætter vi hvert år penge og ressourcer til et støtteprojekt via "Xaid".

For os er naturligt, at det er børn, der skal nyde godt af vores overskud. Hvert år får tre medarbejdere ansvaret for at udvælge et projekt, de ønsker at støtte – og ofte med mere end blot at skrive en check. Vi ønsker, at børnene får mest muligt ud af støttebeløbet.

Vi har bl.a. samarbejdet med Ønskefonden og Børnecancerfonden og endda – via vores netværk – fået en etableret en aftale med Christiano Ronaldo, verdens bedste fodboldspiller, med hvem et møde var det højeste ønske for en dreng med cystisk fibrose.

Se indslaget med Ronaldo her

Har du et projekt, du gerne vil have Xaid til at støtte, er du meget velkommen til at kontakte os på 86 85 43 43 eller sende os en mail xaid@xsystems.dk mærket "Xaid".

Vi har i år valgt at støtte Trygfondens Familehus, som er et hus for familier med langtidsindlagte børn på Aarhus Universitetshospital i Skejby.

Ønskes mere information om Familiehuset henviser vi til deres hjemmeside www.trygfondensfamiliehus.dk